page_head_bg

Tala Fou

As o le 3 i le afiafi ia Tesema 12, o le aofaʻi o 138 faʻamaonia mataupu ma 1 asymptomatic faʻamaʻi na lipotia i Ningbo, Shaoxing ma Hangzhou i le Itumalo o Zhejiang.
AI nai aso talu ai, na tuʻuina atu ai e le Ofisa o le Puipuiga ma le Pulea o Zhejiang le "Faʻaaliga Faʻafuaseʻi i luga ole Faʻamalosia Faʻamalosia Faʻamaʻi ma le Pulea", ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻamaʻi pipisi i vaega eseese o Zhejiang.
Aina ua uma le sea a Zhengguang ma le Yangfan New Materials na faasilasilaina le taofia le tumau o le gaosiga i le vaiaso talu ai, Xinhecheng, Longsheng Group ma le tele o isi kamupani vailaʻau o loʻo i le Itumalo o Shangyu, Shaoxing City ua auai foi i le tulaga o le taofia le tumau o le gaosiga.

01
Zhejiang Huishi, o se lala o Yaoshi Technology:
A'afia i le fa'ama'i, fa'aitiitiga fa'aitiiti ma fa'atonu le tumau le tumau o le gaosiga

Yaoshi Technology (300725.SZ) na tuʻuina atu se faʻasalalauga i le afiafi o Tesema 10, e tusa ai ma le faʻasalalauga na tuʻuina atu e le Vaega Taʻitaʻi mo le Puipuia ma le Pulea o Novel Coronavirus Pneumonia i le Itumalo o Shangyu, Shaoxing City i le aso 9 o Tesema, 2021. ": " Se'i vagana ai mana'oga mo le puipuia o fa'ama'i ma le puipuiga o le soifuaga o tagata, o isi kamupani uma o le a taofia fa'agaioiga.E tatau i kamupani o vaila'au mata'utia ona fa'agata le gaosiga i se faiga maopoopo ina ia mautinoa le saogalemu.Faʻatino lelei le matafaioi autu a le kamupani ma faʻatino pulega tapunia ma le kamupani o se iunite."
Tle lala o lo'o umia e le kamupani, Zhejiang Huishi Pharmaceutical Co., Ltd. ("Zhejiang Huishi"), ua amata ona fa'aitiitia le aofa'i o le gaosiga ma taofia mo sina taimi le gaosiga i se faiga fa'atonu i le aoauli o Tesema 9 pe a mana'omia.O le toe fa'aauauina o le gaosiga masani ma le taimi fa'agaioiga o le a fa'atatau i mana'oga fa'ama'i a le malo.O loʻo faʻamoemoeina o lenei faʻaitiitiga faʻaitiitiga ma le faʻatulagaina le tumau le tumau o le gaosiga o le a faʻatuai ai le gaosiga ma le tuʻuina atu o oloa Zhejiang Huishi, lea o le a i ai se aʻafiaga leaga i taunuuga o galuega a Zhejiang Huishi.

02
Zhejiang Longsheng:
A'afia i le fa'ama'i, fa'aitiitiga fa'aitiiti ma fa'atonu le tumau le tumau o le gaosiga

ZHejiang Longsheng (600352) na faasilasilaina i le afiafi o Tesema 10 o lala uma o le kamupani o loʻo i totonu o Shangyu Economic and Technological Development Zone, Hangzhou Bay, Zhejiang Province, ua amata ona faʻaitiitia le gaosiga ma taofi le tumau le gaosiga i se faiga faʻatonu ona o le aafiaga o le faamai.O lala o lo'o ta'ua i luga i le taimi nei e tele lava ina gaosia oloa tau vaila'au e pei o vali, vaila'au vaila'au, ma vaila'au fa'aitiitia vai.O lo’o iai le fa’amoemoe o le taofia le tumau o le gaosiga o le a tuai ai le gaosiga ma le tu’uina atu o oloa fa’atatau a le kamupani, ma o le a iai se a’afiaga leaga i le fa’atinoina o galuega a le kamupani i lenei masina, ae o le a iai se a’afiaga leaga i le kamupani i le 2021. O le a’afiaga. o le fa'atinoga fa'aletausaga fa'aletausaga e fa'atapula'a.

03
Real Madrid Tekinolosi:
Taofi le tumau o gaosiga ona o le faʻamaʻi

Oi le afiafi o Tesema 10, Real Madrid Technology (603181) na tuʻuina atu se faʻasalalauga e taʻu mai ai, o loʻo aʻafia i le faʻamaʻi, o lala a le kamupani o Zhejiang Lvkean Chemical Co., Ltd. ma Zhejiang Real Madrid Shangyi New Material Co., Ltd. amata faasolosolo amata mai le aoauli o Tesema 9. Fa'aitiitiga voluma ma fa'amaopoopo le tumau le tumau o le gaosiga.
RNa taʻua e eal Madrid Technology o lala a le kamupani o le Zhejiang Lvkeʻan Chemical Co., Ltd. ma Zhejiang Real Madrid Shangyi New Material Co., Ltd. o loʻo i totonu o Hangzhou Bay Shangyu Economic and Technological Development Zone (Shangyu Economic Development Zone, Itumalo o Zhejiang).O lo'o gaosia e se lala e pulea atoa, lea e fa'amauina ai le gafatia atoa o le gaosiga a le kamupani.O loʻo faʻamoemoe o le faʻaitiitia faʻaitiitia ma le faʻatonuina le tumau le tumau o le gaosiga o le a faʻatuai ai le gaosiga ma le tuʻuina atu o oloa a le kamupani, lea e faʻamoemoe e i ai se aafiaga leaga i le faʻatinoina o galuega a le kamupani i lenei masina, ma le aʻafiaga i le faʻatinoga atoa o le kamupani i le 2021. e fai si tapulaa.Ole a'afiaga fa'apitoa e fa'avae ile su'etusi O le lipoti tau tupe 2021 e tatau ona fa'amauina.

04
Besme:
Ua taofia e le kamupani mo se taimi le tumau le gaosiga i nisi o fale gaosi oloa ua aafia i le faamai

Oi le afiafi o Tesema 10, na faasilasila mai ai e Besmeet ina ia mafai ona tali atu ma le galulue faatasi ma le faʻamaʻi faʻamaʻi manaʻomia o le coronavirus fou puipuia ma le pulea o galuega taʻitaʻi vaega o le Itumalo o Shangyu, Shaoxing City, Zhejiang Province, lea o le kamupani matua a Shaoxing. Besmeet Chemical Co., Ltd. o loʻo i ai, na filifili ai Shaoxing Besmeet i le gaosiga o le a taofia mo se taimi le tumau mai ia Tesema 10, 2021. O le taofia o le gaosiga o loʻo faʻamoemoeina e iai se aʻafiaga leaga i taunuuga o galuega a le kamupani i le kuata lona fa o le 2021. i le taimi nei, e leʻi maua e le kamupani ni faʻamaʻi pipisi, ma o isi pisinisi uma a le kamupani o loʻo faʻagaioia masani.

05
Guobang Pharmaceutical:
Na maua e le lala o le kamupani a Shangyu se faʻaaliga o le faʻamalolo lelei o le gaosiga

Guobang Pharmaceutical (605507.SH) na taʻua i luga o le faʻasalalauga fefaʻatauaʻiga i luga o Tesema 10 o le kamupani a le kamupani Shangyu faavae ua maua se faʻamalologa faʻatonuina o le gaosiga.O loʻo tausisia e le kamupani faiga faʻavae a le malo e puipuia ai faʻamaʻi ma galulue faʻatasi ma galuega puipuia o faʻamaʻi.Ua taofia le tu'uina atu o meafaitino i se tulaga maopoopo ma saogalemu.Ua le toe fa'aauauina le gaosiga, ma o lo'o su'esu'eina nei le a'afiaga ma o lo'o faia ni faiga talafeagai.Le kamupani Weifang faavae ma Xinchang faavae o loo i le gaosiga masani.

06
Yangfan mea fou:
O le kamupani a le kamupani a le Shangyu production base e taofia le tumau le gaosiga na aafia i le faamai

Yangfan New Materials Announcement: Na maua e le kamupani a Shangyu production base le "Fa'aaliga i luga o le Faʻamalosia Faʻamalosia Faʻatonu Fuafuaga i le Itulagi" na tuʻuina atu e le New Coronavirus Pneumonia Prevention and Control Work Leader Group i le Itumalo o Shangyu, Shaoxing City, e manaʻomia ai le itulagi e "aveese le manaʻoga. mo le puipuia o fa'ama'i, Va'a mo le puipuiga o le soifua manuia o tagata, o isi kamupani uma o le a taofia fa'agaioiga. E tatau i kamupani vaila'au mata'utia ona fa'agata le gaosiga i se tulaga maopoopo ina ia mautinoa le saogalemu."Na tali atu ma le malosi le kamupani i faiga faʻavae a le malo e puipuia ai faʻamaʻi ma amata ona taofia le gaosiga i se tulaga faʻatonu ia Tesema 10 e tusa ai ma le agaga o le pepa.O le taimi mo le toe amataina o le gaosiga e tatau ona fuafuaina e matagaluega talafeagai e faʻatatau i le tulaga o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi.Ole faavae o Shangyu e masani lava ona maua ai nisi o oloa photoinitiator.O le taofia le tumau o le gaosiga o loʻo i ai se aʻafiaga faʻatapulaʻa i le faʻatinoga atoa a le kamupani i le 2021.

07
Xinhecheng:
Na maua se fa'aaliga fa'amaopoopo fa'agata ma o lo'o iloiloina le a'afiaga

XO le nofoaga autu o Shaoxing Shangyu a inhecheng na maua se fa'aaliga tapuni fa'atonu i le aso 10 o Tesema, ma o lo'o fa'agaoioia le nofoaga a Zhejiang Xinchang.Na fa’ailoa mai e le ali’i ta’ita’i fa’atatau: “Na fa’ailoa mai ia te a’u i le aoauli ananafi, o lo’o fa’aauau pea ona iloilo e le kamupani le a’afiaga ma le faia o fuafuaga, ma o le a mautinoa lava le tausisia o mana’oga a le malo”.
TO le faʻamaʻi o loʻo i ai nei o loʻo i ai se aafiaga puʻupuʻu tele i le gaosiga o atinaʻe ma felauaiga, ae i lalo o le pulega lelei a le malo, e talitonuina o lenei taamilosaga o le faʻamaʻi o le a vave ona pulea, ma o kamupani o le a "aveese le faʻasaina. "
Aafaina i le puipuia ma le pulea o le faamai, tele nofoaga i Zhejiang ua maua i le afa o le "taofi le gaosiga ma faatapulaaina le gaosiga."
It tu i le mafuaaga o falegaosimea tetele i totonu o le tausiga tutotonu ma le gaosiga gafatia e faatapulaaina.O tau o mea mata eseese e tatau ona tumau i tau muamua e tusa lava pe le siitia.Peita'i, ona o le fa'atupula'ia o le tulaga o le tamaoaiga i lenei tausaga, ua silia ma le 400,000 kamupani i lalo ua gau talu mai le amataga o le tausaga.O lona uiga ua pa'ū le aofa'i o fa'atonuga i fale kemikolo, ma ua avea le "tele monike ma le fa'aitiitia o le paluga" ua avea ma fa'ata'ita'iga moni o le pisinisi o vaila'au.

Se'i o tatou va'ai i le su'esu'ega malosi o nisi o vaila'au i Sasa'e Saina.
Iloiloga o meafaitino——
Su'esu'ega malosi o nisi o oloa i Sasa'e Saina

01 Ethylene oxide (EO)
Eia Tesema, e tele mea le mautinoa i le gaosiga ma le faatauina atu o le ethylene oxide.Faatasi ai ma i latou, o Saina i Sasaʻe e aʻafia i le faʻamaʻi tulaga i Zhenhai ma isi nofoaga.O le felauaiga o oloa ma mea mata ua poloka, ua maualuga le lisi, ma ua le maua le sapalai o mea mata.Omiga tapuni tapuni.
Oi le aso 13 o Tesema, o le tau o le maketi o le ethylene oxide i Saina i Sasae o le RMB 7,500 / tone, ma o le tau masani i vaiaso taitasi sa mafolafola, ma o le maketi sapalai sa mautu.
Rtalu ai nei, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le ethylene oxide i itulagi tetele e lima i Saina sa mautu.O Saina i Sasa'e o le nofoaga autu lea e sasaa.Aʻafia i le le mautonu o le sapalai ma le manaʻoga i le lotoifale, o le aʻafiaga o suiga e matua tuusao, aemaise lava i Zhejiang.
Fmai le itu sapalai, o lo'o fa'amoemoeina o le a fa'aitiitia tele le gaosiga o le ethylene oxide ona o le lagolago o le tausiga fa'aitulagi ma le fa'aitiitia o uta i le vaitau mulimuli ane.Aʻafia e Zhenhai i Sasaʻe Saina, gaosiga ma faʻatauga ua matua faʻamalosia.E le gata i lea, o nisi tagata gaosi oloa e le fiafia e uiga i le gaosiga, ma o le a faʻaitiitia le faʻaogaina o le uta e tusa ai.
OI le itu o le manaoga, ona o le vaitau i fafo-taimi, o le manaoga e le tepid, ma o le manaoga taumatemate e le lagolagoina mo sina taimi, e faigata mo le faʻailoga ona faia se faʻaleleia tele.O le tuʻuina atu o le ethylene glycol i lalo ma le manaʻoga o loʻo i ai pea faʻamoemoega le mautonu i se taimi lata mai, o le faʻatinoga o maketi e vaivai, ma o le faigata o le faapaleniina mo le masini tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaauau pea.
II tulaga tau, o le tau o le ethylene oxide i luga o loʻo malosi pea, ma le tau o le ethylene oxide e leʻi maualalo.A maeʻa ona ulufale i lenei vaiaso, o loʻo feagai le maketi ma le aʻafiaga tuusaʻo o le tau o le ethylene oxide, ma a paleni le sapalai ma le manaʻoga, o le tau o le a mautu ma atinaʻe.
IAotelega, o le mautu o le maketi o le ethylene oxide o le a avea ma taulaiga autu i le tulaga mulimuli, e taulaʻi i le gaosiga ma le faʻatau atu o tagata gaosi oloa.

02 Polycarboxylic acid vai faaitiitia
TO aso nei, o le maketi monomer o le polycarboxylate vai-fa'aitiitia sui i Sasa'e Saina o lo'o fa'agaioia le tumau.
O le ulufale atu ia Tesema, o le tau maketi o le polycarboxylic acid water-reducing agent monomers i Sasaʻe Saina ua mautu i le 8,900 yuan/ton.O le TPEG tinoitupe o lo'o i ai i le fale gaosi oloa o lo'o i ai nei e 8,600-9,000 yuan/ton.O le faaiuga o le 2021 ua lata mai, ma o le maketi o maketi mo polycarboxylic acid vai-reducing agent monomers o le a mautu.Afai e iai se suiga, e mafai ona fa'alagolago ile maketi i luga ole laiga ma le a'afiaga o faiga fa'avae.I se taimi pupuu, o le mautu o le autu lea.

03 Acetic anhydride
Oi Tesema 13, o le tau maketi o le acetic anhydride i Sasaʻe Saina o le RMB 10,550 / tone, i lalo 0.47% mai ananafi.
O le vaiaso talu ai (12.3-12.9), na pa'ū le tau o maketi acetic anhydride i totonu o le atunuʻu ina ua maeʻa.E oʻo mai ia Tesema 9, o le faʻaogaina o vaiaso taʻitasi e tusa ma le 60.6%, ma o le tau o maketi i Sasaʻe Saina o le 10,500-10,700 yuan / tone.O le tau maketi o mea mata'utia acetic acid ua pa'u'u, o le ta'ita'iga tau-itu ua vaivai, o lo'o i lalo ole mana'oga ua vaivai, ma o lo'o i ai pea le mafaufau vaivai.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aitiitia le fua faatatau o galuega fa'apisinisi i se taimi mulimuli ane, ma fa'amautu le tau maketi o le acetic anhydride.
Iua fa'amoemoe o le a fesuisuia'i le maketi o mea mata'utia acetic acid i lenei vaiaso, ma o le a pulea le itu i lalo i manaoga malosi, o le a fa'aauau pea ona ta'a'alo le itu sapalai ma le mana'oga, ma o le a fesuisuia'i le maketi acetic anhydride.


Taimi meli: Ian-05-2022